GAME OVER
el Documental del mes novembre 2015

GAME OVER

Alba Sotorra

2014 78 min.

VO en català, castellà i persa subtitulat en català
,
, ,
Compra el nostre Documental

Sinopsi

Djalal estava obsessionat amb els jocs de guerra abans de començar a caminar. Criat com a fill únic d’una família catalana de classe mitjana, els seus pares li van permetre tots els capricis. Tenia tot tipus d’armes de joguina per jugar a fer el soldat i, a mesura que creixia, els seus jocs s’anaven fent més i més sofisticats. Va començar a gravar-se a ell mateix en vídeo, recreant operacions militars, i a pujar-los a Youtube sota la identitat cibernètica de Lord_Sex, amb milers de seguidors.

Seguint aquest somni fins a l’extrem, va anar a lluitar a l’Afganistan com a franctirador. Però a la guerra no hi ha tanta acció com a les pel•lícules…Djalal torna a casa dels seus pares desencantat, i s’adona que tot ha canviat. La crisi econòmica ha colpejat la família, i es veu obligat a prendre decisions.El joc ha acabat i Djalal haurà de trobar el seu propi lloc en el món real.

 

Sobre la direcció (Alba Sotorra)

Alba Sotorra és una directora i videoartista establerta a Berlín. Els projectes més destacats de la seva filmografia són Unveiled Views (2008) i Qatar the Race (2011). Actualment està desenvolupant un projecte transmèdia sobre enginyeria climàtica i un documental sobre les maternitats subversives.

Premis i Festivals

  • Karlovy Vary International Film Festival. Rep. Txeca, 2015
  • DocsBarcelona - Premi Nou Talent. Espanya, 2015
  • Documenta Madrid. Espanya, 2015
  • Festival de Màlaga. Espanya, 2015